Ons verhaal

Over Iterica

Bedrijven met de beste IT-professionals hebben een voorsprong. Iterica detacheert en bemiddelt senior IT-experts die weten waar ze over praten en die passen bij uw organisatie.

Specialisaties met bijbehorende hippe functienamen zijn er genoeg in de IT-branche. Maar wie heb je nodig als je in korte tijd de conversie van een webshop wilt verhogen? Hoe wisselen databases probleemloos gegevens uit? Hoe zorg je dat een app op elk besturingssysteem draait? Dat vraagt om IT’ers die hun vak verstaan; programmeurs die de meest gebruikte programmeertalen en frameworks kennen, maar ook de vraag van een organisatie kunnen vertalen naar duurzame software-oplossingen. Naast technisch vaardig zijn ze communicatief sterk. Ze kunnen in begrijpelijke taal aan niet-IT’ers uitleggen waarom een bepaalde toepassing het beste werkt.

Kennis & netwerk delen
Deskundige, ondernemende én snel beschikbare IT’ers zijn als de spreekwoordelijke speld in de hooiberg, zeker als je ze voor tijdelijke opdrachten zoekt. Iterica heeft ze in haar netwerk of vindt ze via online platforms. Dat lukt ons omdat we interim IT-professionals kansen bieden om te groeien in hun vak. We organiseren bijvoorbeeld kennissessies voor freelancers en gedetacheerden en zij kunnen terugvallen op de expertise van ons netwerk.

Transparant
Voor Iterica staat de juiste match voorop, zodat beide partijen inhoudelijk krijgen wat ze verwachten. Bovendien maken we zowel met klanten als gedetacheerden heldere afspraken over tarieven en andere praktische zaken. Dat kunnen we waarmaken dankzij onze jarenlange ervaring met IT-projecten en -advies. Via persoonlijke gesprekken met kandidaten weten we wat zij aan kennis en kunde in huis hebben. Dat levert gedetailleerde profielen op. Ook aan de wensen en ambities van klanten besteden we veel aandacht. Daardoor weten we exact wat hun vraag inhoudt en selecteren we daar de meest geschikte interim-IT’er bij, zowel in skills als in persoonlijkheid. Tijdens de opdracht kunnen klanten via hun eigen dashboard de urenregistratie en facturatie volgen. Op die manier blijft een opdracht van begin tot eind voor iedereen transparant.

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Neem contact met ons op.