Aan de slag via Iterica

Je blijven ontwikkelen in je vak, met meer vrijheid

Ben je een ervaren IT-er en zoek je uitdagende, tijdelijke opdrachten? Bij Iterica ben je van harte welkom als freelancer, interim professional en/of consultant. Bij onze klanten kun je aan de slag met complexe ICT-oplossingen waardoor je verder groeit in je vak. De meeste opdrachten duren een half jaar tot een jaar, en ook na de oplevering heeft de opdrachtgever vaak nog capaciteit nodig. Je bent dus langere tijd verzekerd van inkomen.

Via Iterica kun je bijvoorbeeld de overstap maken van een vast dienstverband naar een freelance bestaan. Dat geeft je de mogelijkheid je vakkennis te verdiepen of te verbreden in de richting die jou het meest aanspreekt. Bovendien kun je als freelancer je eigen keuzes maken in welke opdrachten je aanneemt en hoeveel je wilt verdienen. Voor elke opdracht krijg je een heldere briefing, ook vakinhoudelijk. Door je aan te sluiten bij Iterica hoef je niet zelf op zoek naar werk.

Opdrachten

Op dit moment hebben we geen opdrachten publiek uitgezet. Laat je cv achter met je relevante werkervaring, specialisaties en wensen. Dan nemen we contact met je op om samen te zoek naar een passende opdracht.

Zoek opdrachten »