Vind een IT-professional

Iterica levert tijdelijke IT-capaciteit met expertise

Door de groei van de economie is de vraag naar IT-ers groot. Veel bedrijven hebben op de krappe arbeidsmarkt moeite gekwalificeerde mensen te vinden en voor langere tijd aan zich te binden, maar het werk moet intussen doorgaan. Tijdelijke inzet van een ervaren professional kan dan de oplossing zijn.

Iterica heeft een groot netwerk van senior IT-ers. Zij hebben hun sporen verdiend in het vak, werken zelfstandig en zijn stressbestendig. Dankzij hun ondernemende kwaliteiten zijn ze overal inzetbaar en, afhankelijk van de vraag, snel beschikbaar.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grotere MKB-bedrijven. De meeste hebben een eigen IT-afdeling en zoeken tijdelijke uitbreiding van het team voor een groot project, denk aan de invoering van een voertuigvolgsysteem of een nieuw cliëntsysteem, inclusief elektronisch patiëntendossier. Of ze gebruiken de inzet van freelancers als manier om nieuw personeel te werven. Iterica werkt onder andere voor opdrachtgevers in de zorg en de zakelijke dienstverlening.

Zo werkt Iterica

Wij spreken de taal van de IT-er én de opdrachtgever.

Lees meer arrow_forward

Detachering

Iterica detacheert tijdelijke IT professionals die passen bij uw project en organisatie. Samen zoeken we de beste match.

Lees meer arrow_forward

Consultancy

Soms mist u kennis om een specifiek vraagstuk op te lossen. Iterica heeft deze kennis in huis om uw IT project weer op het juiste spoor te krijgen.

Lees meer arrow_forward