Zo werkt het

Wij spreken de taal van de IT-er én de opdrachtgever

De vraag

Als u op tijdelijke basis IT-expertise zoekt, kunt u ons direct bellen of mailen.

De analyse

Onze opdrachtgevers zoeken specifieke IT-kennis of extra IT-capaciteit voor een bepaald project. Zoals een huisartsenorganisatie die een softwaresysteem voor e-health ontwikkelt en per direct een PHP-developer nodig heeft om de deadline voor de oplevering te halen. Voor de beste match vragen wij naar de samenstelling van het team, de IT-kennis die al in huis is en de specificaties van het project. Op basis daarvan maken we een profiel van de gewenste IT-professional. Desgewenst komen we langs om deze inventarisatie gezamenlijk door te nemen.

De match

Na de analyse ontvangt u een profiel van de IT-expert die past bij wat u zoekt. In het geval van de PHP-developer voor de huisartsenorganisatie hebben we gekeken naar professionals die ervaring hebben met framework Symfony en zich intensief bezighouden met beveiliging van data, in verband met privacygevoeligheid rond patiëntgegevens. Verder gaan we bij elke aanvraag na of de IT-er als persoon past bij de organisatie; zoekt u een meedenkende expert die kritische vragen stelt of eerder een slimme programmeur die bergen werk verzet?

De kandidaten

Op basis van het profiel krijgt u een of twee kandidaten voorgesteld die u kunt uitnodigen voor een gesprek. Zij komen uit onze eigen pool van IT-experts of we vinden ze via via in ons uitgebreide netwerk van zelfstandige IT-professionals. De PHP-developer voor de huisartsenorganisatie was in onze eigen pool snel gevonden en direct beschikbaar. Na het in orde maken van de overeenkomst gaat de gekozen kandidaat voor u aan de slag. De meeste IT-professionals werken fulltime bij tijdelijke opdrachtgevers, 32 tot 40 uur per week.

De opdracht

Een tot twee weken na de start van het werk nemen we contact met u op om te vragen of alles naar wens verloopt. Daarna is er eens per maand contact over de voortgang. Een opdracht duurt gemiddeld drie tot zes maanden, waarna eventueel verlenging mogelijk is. Bij tussentijds beëindigen van het contract geldt een opzegtermijn van twee tot vier weken.

Zo werkt Iterica

Wij spreken de taal van de IT-er én de opdrachtgever.

Lees meer arrow_forward

Detachering

Iterica detacheert tijdelijke IT professionals die passen bij uw project en organisatie. Samen zoeken we de beste match.

Lees meer arrow_forward

Consultancy

Soms mist u kennis om een specifiek vraagstuk op te lossen. Iterica heeft deze kennis in huis om uw IT project weer op het juiste spoor te krijgen.

Lees meer arrow_forward