Waarom kiezen voor Iterica?

Iterica is geen sales organisatie, maar een IT organisatie. Juist daarom kunnen wij de beste match voor elk project aandragen.

ICT is een vakgebied met veel specialisaties. Voor je het weet spreken mensen in jargon, en langs elkaar heen, terwijl het voor het succes van een ICT-project belangrijk is dat IT-ers en opdrachtgevers elkaar het hele traject door goed begrijpen. De kracht van Iterica is dat wij de taal van beide kanten spreken. Daardoor kunnen we inhoudelijke feedback geven op de vraag van opdrachtgevers en daar precies de juiste mensen bij vinden.

Als u voor het eerst via Iterica een IT-er zoekt, komen wij graag langs om de vraag inhoudelijk te bespreken. Op die manier kunnen we een professional vinden die zijn of haar vak verstaat én als persoon past bij uw organisatie. Zoeken doen we via ons eigen netwerk, via websites en via LinkedIn. Meestal lukt dat binnen een week. Na een schifting van cv’s stellen we de best passende kandidaten aan u voor. Voordat de IT-er aan de slag gaat, komt hij of zij kennismaken. In de beginfase stemmen we ook de wederzijdse verwachtingen af: wilt u optimale flexibiliteit of gaat het u meer om specifieke vakkennis? Ook tijdens de opdracht houden we geregeld contact over de voortgang.

Zo werkt Iterica

Wij spreken de taal van de IT-er én de opdrachtgever.

Lees meer arrow_forward

Detachering

Iterica detacheert tijdelijke IT professionals die passen bij uw project en organisatie. Samen zoeken we de beste match.

Lees meer arrow_forward

Consultancy

Soms mist u kennis om een specifiek vraagstuk op te lossen. Iterica heeft deze kennis in huis om uw IT project weer op het juiste spoor te krijgen.

Lees meer arrow_forward